Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Väärää polttoainetta tankkiin

Tankkasitko bensaa dieseliin?

Meillä on käytössämme tarvittava kalusto bensiinin poistamiseen dieselauton tankista paikan päällä. Tarvittaessa hinaamme autosi huoltoon bensiinin poistamiseksi.

Dieselautojen yleistyessä lisääntyy myös niiden vahinkojen määrä, joissa on tankattu bensaa dieseliin. Tällaisessa tilanteessa autoa ei pidä missään tapauksessa käynnistää, vaan bensa täytyy imeä pois polttoainesäiliöstä.

Jos autoa ei ole käynnistetty, voidaan tankin tyhjentäminen yleensä tehdä  kalustollamme paikan päällä. Tilaa tankin tyhjennys 24/7 päivystysnumerostamme 020 787 000.

Käynnistitkö jo auton?

Nykydieselin ruiskutuspumppu ei siedä juuri lainkaan bensiiniä. Jos auto on käynnistetty, täytyy polttoainesäiliön tyhjentämisen lisäksi auton polttoaineputket ja suihkutusjärjestelmä puhdistaa.

Myös polttoainesuodatin on vaihdettava, koska sekin sisältää väärää polttoainetta. Auto täytyy siis hinata huoltoon, jotta kaikki korjaustoimenpiteet saadaan tehtyä ilman lisävahinkoja.

Tilaa auton hinaus 24/7 päivystysnumerostamme 020 787 000. Hinauksen hinnan kattaa useimmiten vakuutus ja ilman omavastuuosuutta.

Lisää tietoa väärän polttoaineen tankkaamisesta

Tuulilasi-lehti on koonnut kattavan tietopaketin väärän polttoaineen tankkaamiseen liittyen. Lue Tuulilasin artikkeli väärän polttoaineen tankkaamisesta »

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000
Palvelunero omaan kännykkään

Palvelunumero omaan kännykkään »

Hinauksen tarve tulee aina yllättäen! Tilaa tästä ilmaiseksi Hinaus Sjöbergin päivystysnumero kännykkääsi.
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

Kiitos Hinaus Sjöberg ja kuljettaja Juha palvelusta ja varsinkin vinkeistä, kenelle kuuluu maksu mopon kuljetuksesta ilkivaltatapauksessa. Iso peukku ja suositus tälle toimijalle.

– Sanna

Loistavaa palvelua! Lämmin suositus muillekin tien varteen jääneille :)

– Pia